Salming Greyhound tenisice za trčanje

2019-06-14

Salming Greyhound tenisice za trčanje

Ako ste u potrazi za rekreacijskim tenisicama za trčanje s izvanredno ublažavajućim učinkom po tvrdim površinama, Salming Greyhound je pravi izbor za vas. Salmingov novi član obitelji tenisica za cestu je naime namjenski prilagođen za trčanje na tvrdim podlogama, kao i za ovladavanje pritiskom, koji pritom nastaje.

Donji sloj je razvijen u suradnji s tvrtkom Vibram i sadrži spoj XS Trek, koji je za 25% izdržljiviji od naših uobičajenih ultralakih materijala za potplate. Potplata je čistog dizajna i minimalnog profila za odličnu prijemljivost kako na suhim tako i mokrim tvrdim površinama kao što su asfalt, makadam i beton.

Srednji sloj je izrađen iz spoja imenovanog Recoil PLUS, koja osigurava 20% viši povrat energije, zbog čega je Salmingov spoj najreaktivniji dosad!

Gornji dio je sastavljen od lake jednodijelne 3-slojne konstrukcije, koja stopalo drži stabilno, osigurava odličnu prozračnost i udobno prilaganje.

Tenisicu Greyhound je na test stavio i Hervis Slovenija. Za Hervis ih je testirala Nataša Čebokli Bleiweis - profesorica tjelesnog odgoja,

magistra kinezioloških znanosti.

"Pozitivno me je iznenadio ublažavajući dio ispod prstiju, osjećaj je bio doista poseban. Potplata Vibram i dodatno pojačanje u završetku prednjeg dijela ukazuju da je primjerena za tvrđe podloge i bespuća. Prilikom spusta, čvrsto se držala mog stopala i podloge. Zbog svoje mekoće, primjerena za sve one, koji trebaju takve koje imaju ublažavajući učinak i stabilnost, a ipak je lagana tenisica. Njena posebnost je i tanak jezičak, koji se prilagođava nozi. Iako je osjećaj tijekom trčanja ublažavajući i vrlo udoban, nisam se izgubila u njenoj mekoći ili sam zbog toga trčala prepolako. Oduševili su me mekoća, težina, „zero drop“ i vanjski izgled. Primjerena je za normalno široko i malo uže stopalo."

Ako imate dodatnih pitanja o tim tenisicama, slobodno nam pišite na email [email protected] ili na Facebook stranici Salming Slovenia, gdje ćemo vam rado odgovoriti na sva vaša pitanja.

POGLEDAJTE JOŠ I SAMI