Nova kolekcija opreme za trčanje Salming – jesen/zima 2019

2019-09-13

Nova kolekcija opreme za trčanje Salming – jesen/zima 2019

Dočekali smo novu kolekciju patika za trčanje Salming, koja unatoč obnovljenom izgledu ne odstupa od naših osnovnih načela i izvrsnosti.

Patike EnRoute su zbog svoje male težine i osjećaja tijekom trčanja brzo postale pravi izbor za trčanje na razdaljine ili trening. S njima ne možete pogriješiti bez obzira na to da li ih nosite za maraton ili za opušteno jutarnje trčanje. Odsad u novom ruhu, na raspolaganju su u crno – bijeloj kombinaciji za žene te u zeleno – crnoj kombinaciji za muškarce.

Naš zadnji ratnik među tenisicama za cestu, u kratkom je vremenu od izlaska u prodaju, stekao mnoge pristaše diljem svijeta. Definicija mekog i lakog trčanja po tvrdim podlogama. Recoil PLUS tehnologija, koja osigurava oko 20% veći povrat energije, zajedno s visokotehnološkim potplatom Vibram, osigurava jedinstven osjećaj tijekom trčanja. Nakon novih, svježe obnovljenih boja, na raspolaganju vam je tamnocrveno – bijela kombinacija za žene te bijelo – crna kombinacija za muškarce.

Za iSpike je led samo još jedna površina. Vrhunske, lake, zimske tenisice za trčanje! Zimska verzija Salmingovih Trail tenisica daju osjećaj sigurnosti i povjerenja, kad povremeno stanete na manju ledenu površinu, a istovremeno nudi izuzetnu kontrolu na zasnježenom terenu. iSpike smo osvježili s novom, crno-sivom kombinacijom.

Novost v Salmingovoj obitelji tenisica je unikatan Trail Hydro – Salmingova prva vodootporna membranska obuća. Nitko ne želi vlažne noge tijekom hodanja po vlažnom terenu, kiši ili lokvama. Membrana HydroGuard® je vodootporna membrana, koja diše, a kroz koju ipak ne prodire niti jedna kapljica. Potplat protiv klizanja Vibram MegaGripTM nudi savršeno prijanjanje na najzahtjevnijim terenima i osigurava vam trčanje i hodanje bez ozljeda, čak i na kamenim i mokrim površinama. Meka obloga za obuću se savršeno prilagođava stopalu i opremljena je s praktičnim sustavom za brzo vezivanje. Jeste li spremni na udobno hodanje ili trčanje bez neudobnosti vlažnih stopala?

Posjetite našu internet stranicu i razgledajte naše novosti za trčanje!